Jogi nyilatkozat

A Continental Wood Kft. weboldalán megjelenő valamennyi tartalom (ideértve különösen az elhelyezett szöveges tartalmat, képeket, logókat, védjegyeket, grafikai megoldásokat) a Continental Wood Kft. szellemi tulajdonát képezik.

 

A Continental Wood Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása hiányában a weboldalán megjelenő tartalom egy részét vagy egészét tilos másolni, reprodukálni, átalakítani, tárolni, felhasználni. A honlap tartalmának jogellenes használata polgári jogi és büntetőjogi következményeket vonhat maga után.

A Continental Wood Kft. a weboldalon található tartalmat nem tekinti szerződéses ajánlatnak vagy más egyéb kötelezettségvállalásnak, a honlap célja a tájékoztató információk nyújtása a Continental Wood Kft. tevékenységéről, termékeiről, szolgáltatásairól. A Continental Wood Kft. törekszik a honlap naprakész állapotban való tartására és az ott megjelenő adatok, információk pontosságára, ugyanakkor honlapon megjelenő esetleges téves információkért, a honlap működésének esetleges akadozásáért vagy leállásáért, továbbá az ebből a tényből keletkező károkért a Continental Wood Kft. felelősséget nem válla

 

pageup